Præsentation.

2/10-2018.

Her er jeg så. Jeg hedder Maj-Britt og er 47 år. Jeg har to skønne, voksne børn, hund og en dejlig kæreste.
Om torstagen går jeg til “Latin for ladies” ved VM dans i Horsens Nu på andet år. Og så er kæresten og jeg begyndt til pardans samme sted.

photo of man and woman on road
Photo by Silvio Barbosa on Pexels.com

Udover dans går jeg op i økologi, miljøet  og dyrevelfærd.

Jeg har i et par år, gået med drømmen om at få skrevet noget. Jeg har været i en skriveklub på nettet sidste år, og fik skrevet nogle digte. Men det er gået lidt i stå.

Jeg er til daglig ansat som dagplejer, men er nu under opsigelse.

Da der hele tiden er nedskæringer, hvilket kan være hårdt psykisk, så valgte jeg at sige, at næste gang måtte de godt pege på mig. Det er en stor beslutning at komme til.  13 år er lang tid, og jeg har været glad for at arbejde med de små børn.

Der er også kommet nogle skavanker gennem tiden, der gør, at jeg føler, det er tid til et skift.  Og så kunne de lige så godt pege på mig, end at fyre en kollega.

MEN det er ikke helt nemt. Man ved, hvad man har og ikke hvad man får.

Hvad skal der nu ske?

Jeg blev fyret fra 1. juli og har et halvt års opsigelse.
Det er jo dejligt. Så er der tid, til at tænke over hvad jeg vil. Jeg er så heldig, at der er en tryghedspulje ved min fagforening. Det har gjort det muligt for mig, at komme på nogle kurser. Og når jeg ikke er på kursus, står jeg til rådighed for dagplejen.

Så, nu går jeg på forskellige IT-kurser på Learnmark. Skønt, så lærer jeg lidt mere om PC og får skrevet lidt. Måske derfor jeg har fået blod på tanden, til at skrive denne blog

Jeg vil gerne have så mange kurser som muligt. Jeg suger til mig. Og jeg nyder, at komme ud blandt andre voksne mennesker. Det kan godt være lidt ensomt at gå som dagplejer. Især, når der bliver færre og færre af ens kollegaer.

Udover IT-kurser går jeg også ved en erhvervs coach.

Udover karriereskift, så har jeg sat huset til salg. Og, det er også lige blevet solgt. Det bliver lidt vemodigt, da jeg har boet her i 26 år, og børnene er vokset op her.
Men jeg skal flytte sammen med min dejlige kæreste pr. 1. januar. Det bliver skønt.
Det er jo rigtig mange nye ting på en gang. Men jeg klarer den, for det er positive ting der sker. Det er jo et helt nyt liv, jeg er ved at få.

Nok for i aften. Nu skal hunden luftes. God aften derude.

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

post

 

Advertisement

2 thoughts on “Præsentation.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s