Natursti eller cykelsti?

Igen idag læste jeg en artikel i folkebladet om vores natursti til Husodde. Kommunen har planer om, at asfaltere den og sætte lys op. Lave den om til en transport sti. Så kan alle cykle både sommer og vinter.

Men hvis den dejlige sti bliver asfalteret, så kan man for det første ikke kalde den for en natursti mere, man kan ikke som gående høre cyklerne, der kommer bag en, og man kan ikke nyde lyden af sand og grus under fødderne, når man går. Der går lissom en “sanseoplevelse” fra os.

Jeg forstår ikke, hvorfor alt der har med natur at gøre bare skal ødelægges. Hvis man vil cykle om vinteren, så er der en anden vej med fin cykelsti man kan tage. Måske den er lidt længere og det går mere op ad bakke nogle steder, men så kan man glæde sig over ekstra motion og så slipper man for at tage i fitness efter arbejde.

Jeg hepper for, at vi i Horsens skal beholde vores smukke, dejlige natursti til Husodde. Og så kunne kommunen jo bruge pengene på at lappe nogle af de mange huller, der er rundt omkring i veje og cykelstier i stedet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s