Ferie.

Lørdag aften ankom vi til Pula i Kroatien. Det har været en længe ventet ferie med min kæreste, hans mor, datter, svigersøn, og barnebarn på knap 3 år. Jeg har glædet mig rigtig meget.

Dog var det første gang, jeg skulle på ferie, hvor jeg slet ikke var klar med noget som helst. Torsdag skrev jeg en huskeliste og fredag pakkede jeg min kuffert. Hunden blev kørt ned til min søster og der skulle lige styr på huset, inden det skulle forlades. Så det var en lidt stressende fredag.

Men vi har taget revance. Lørdag aften ankom vi til hotellet i Rabac ca. 21.20, fik tjekket ind og gik i restauranten og fik aftensmad. Op på værelserne og fik pakket ud og så var det tid til at sove.

Søndag morgen vågnede vi kl. 7.00. Peters lille barnebarn bankede på døren.

Udsigt fra værelset.

Så det var tidlig morgenmad og så ud til poolen.

Her lå vi så det meste af dagen. Ved saltvandspoolen. Vi har all inklusive, så vi kan hente mad og drikkevarer hele tiden. Det er luksus.

Idag har vi ligget ved en pool med klorvand. Den lille har suset ned ad vandrutschebanerne mange mange gange. Også sammen med sin morfar.

Min kæreste og jeg var nede og bade i havet nogle gange ( der er desværre mange sten, så ikke så nemt at gå ud i vandet), men lækkert klart og rent vand. Og varmt. Vi har ca 31 grader varme.

Her er utrolig smukt, og jeg glæder mig til at komme ind til byen og se lidt mere. Det gør vi måske imorgen.

Lige nu er vi bare trætte efter al den sol, friske luft og baden. Nå ja og underholdning. Vi var med barnebarnet oppe og se bamseshow.

Så nu må vi heller få lidt søvn. Så vi er klar til endnu en dejlig dag i Kroatien.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s