Coronavirus

Så skete det. Danmark lukker ned.

Skolen, hvor jeg er vikar, er lukket ned. Så jeg holder fri. Egentlig også tiltrængt, da jeg lå og spekulerede i aftes og ikke kunne sove. Vågnede klokken lidt i fire i morges, og kunne ikke sove igen. Jeg fik tjekket min mobil, og der stod, at jeg ikke skulle møde på arbejde i dag.

Jeg tænkte, at så kunne jeg da bruge morgenen fornuftigt, og få bagt nogle boller. Men ingen mel, så da jeg luftede hund lidt over syv, gik jeg i Netto. Købte lidt mel, lidt godbidder til hunden og lidt hundefoder. Der var nok ca. 15 personer derinde. Men jeg synes ikke at folk hamstrede. Det har mange ellers gjort i aftes. Og butikkerne siger, at der er mad og toiletpapir nok til alle. De vil blive ved med at modtage varer hele tiden.

Nå, men jeg har først fået bagt her til middag, da jeg var træt og i stedet fandt sofaen og fjernsynet i formiddags. Dog har jeg fået bagt æbletærte og bollerne er lige klar, til at sætte i ovnen nu.

Udover det, så har jeg fået skrevet med en veninde, mine børn og fået snakket i telefon med begge mine forældre. Jeg kan jo lige så godt bruge tiden fornuftigt.

Manden er på arbejde, så jeg vil forberede noget aftensmad lidt senere og ellers slappe af inden døre. For det stormer vildt i dag. Så må jeg se, om jeg kan få lavet lidt i haven i morgen, og ellers få tjekket Jobindex.

Rigtig god dag derude. Pas på hinanden, vis hensyn og lad være at hamstre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s