Påske 2020.

Sidder nede på terrassen i svigermors sommerhus i Snaptun. Fuglene synger og en enkelt plæneklipper er igang. Ellers ånder alt fred og idyl. Asta og jeg har været ude at gå en tur ved vandet. Nu nyder jeg en kop kaffe og stilheden. Peter er igang med at sætte hylder op inde i huset for sin mor.

Asta nyder også livet. Og græsplænen. Den mangler vi lidt derhjemme. Der er ikke noget, som at kunne ligge og rulle sig.

Igår havde vi påskefrokost med mange af naboerne. Den oprindelige påskefrokost var blevet aflyst pga. Corona. Men en nabo foreslog så, at vi kunne sidde i gaden og med afstand.

Som sagt, så gjort.

Hyggeligt var det. Vi havde aftalt godt en time, men efter fire timer måtte jeg gå ind, da vinden tog til, og jeg frøs. De andre fortsatte lidt endnu.

Så lidt påske hygge har vi da haft, selvom vi har den forbandede virus, der gør, at man mere eller mindre ikke må omgås andre mennesker.

I aften vil Peter grille en oksesteg, og vi vil hygge med lidt god mad.

Hvad de næste dage skal gå med, ved jeg endnu ikke. Mulighederne er jo ikke så store for tiden. Men slappe af og gå i haven kan vi jo altid. Og det er jo også dejligt.

God påske herfra. 🐣

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s