Forår.

Så er det endelig forår. Træerne blomstrer og dufter. Jeg nyder at gå tur med hunden, når alt begynder at blive grønt og farvestrålende.

I de her dage regner det dog, men blomsterne er der dog lidt endnu. Ellers kan jeg nyde de billeder, jeg har taget. I skal heller ikke snydes.

Vi har også været i parken i sidste uge. Der har nogle af gæssene fået unger.

Sjove træer er der også.

Når jeg går tur, så elsker jeg at kigge lidt opad. Træerne er smukke mod himlen. Er man inde i byen, så elsker jeg at se gamle bygninger. Mange gange ser man bare på butikkerne, men kigger man op, så ser man tit smukke bygninger.

Jeg elsker de gamle huse. Der var engang, man kunne bygge smukke huse. Dem de bygger idag er kedelige. Men det ville nok være for dyrt at bygge i gammel stil idag. Desværre.

Jeg er i det hele taget nok til gamle ting. Gamle biler for eksempel. De havde charme. Jeg ønsker mig en Citroen 2 cv. Og kæresten vil også gerne have en. Hvor heldig kan man lige være. Men vi har lige en hus situation, vi skal have styr på først. En 2 cv skal have en garage. Og det har vi ikke.

Jeg har de sidste dage surfet på nettet. Kom ved et tilfælde til at trykke på Abandoned World Explorer, der poppede op. Vildt så mange forladte huse og slotte de snuser rundt i. Det gør helt ondt at se, hvor mange slotte der bare står og forfalder. Men det værste er, at nogen af de nysgerrige, ødelægger alt derinde. Slotte der måske kunne være reddet, men som andre nok ikke tør købe og sætte i stand, fordi de er blevet helt ødelagte. Ærgerligt.

Men udover mine gåture, og surfen på nettet, så har vi holdt corona fødselsdag for kæresten i haven i lørdags. Vi var heldige med vejret. Den stod på sandwich, øl, vand og vin. Og derefter kage og kaffe.

Vi har fået ordnet lidt i haven, jeg har repareret lidt på min oldemors gamle kommode og slebet og lakeret det gamle havebord. Det skal dog have en gang mere, inden det er færdigt.

Nu tror jeg, det er frokost tid. Hav en dejlig fredag og god weekend. ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s