Mit nye arbejde.

Vildt. Nu er der gået en måned, siden jeg skrev sidst. Tiden er fløjet afsted.

Jeg er jo startet i nyt arbejde. Og der har været mange ting og mennesker at holde styr på. Bare det at huske navne og ansigter.

Sygehuset er jo rimelig stort, og det er ikke altid nemt at finde rundt. Jeg havde heldigvis halvanden uge, hvor jeg skulle læres op. Karoline jeg fulgtes med, var god til at vise mig det meste af sygehuset. Vi fik fået gået en del skridt. Men hun var også hurtig og tog en masse smutveje, og så havde min gamle hjerne svært ved at følge med.

Det resulterede i, at 2. dagen, hvor hun havde fri lidt før mig, var jeg ved at fare vild nede i kælderen, da jeg skulle finde omklædningsrummet. 🤣

Men nu går det bedre med at finde rundt. Og jeg er ved at være fortrolig med mine arbejdsopgaver på intensiv afdelingen.

I dag har jeg været med en rundt på operationsgangen. Det er meningen, at jeg også skal læres op der, så de kan ringe efter mig, hvis de får meget travlt indimellem.

Jeg har været noget så træt i hele kroppen i sidste uge. Men det hele har også været nyt, og jeg går meget på arbejdet. Det skal jeg lige vænne mig til, efter at have gået hjemme i godt to en halv måned. Men jeg er glad for mit nye arbejde og jeg har nogle utrolig søde kollegaer. Trætheden er nu heldigvis også ved at fortage sig lidt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s