Arbejdsweekend

Det er søndag, og klokken er lidt over otte om aftenen. Nu blev det tid til lidt afslapning på altanen med en portion is efter en hård weekend.

Vi har været ude ved Peters søster og svoger i weekenden og hjælpe med at pille tag ned. Vi startede i går med morgenmad klokken 08.00 og gik så ellers igang. Vi var otte til at starte med. Nogen stod på taget og tog tagsten af og smed dem på en slidske ned i en trillebør. Og andre kørte tagstenene ud i en container. Jeg var en af dem, der i dagens anledning havde fået kørekort til en trillebør.

På et tidspunkt skulle jeg lige op på taget og lure. Med det resultat, at jeg trådte ved siden af en lægte.

Jeg røg 1/3 igennem taget. Det kom til at gøre lidt ondt. Jeg fik et stort blåt mærke. Heldigvis skete der ikke mere, så igang igen.

Vi fik kørt en masse tagsten, og senere stødte der tre friske unge mennesker til, så vi var færdige med at tage alle tagsten ned klokken 16.10, hvor det blev det tid til en fyraftensøl/drink, og så hjem og i bad.

Peter og jeg fik lige en lur, inden vi cyklede derud igen til aftensmad. Vi var rimelig smadrede efter at have knoklet meget af dagen og så i den varme. Vi havde omkring 28 grader.

I dag skulle vi hjælpe med at pille lægter ned og køre dem væk.

Vi mødte dog først kl 9.00 til morgenmad. Men det var tidlig varmt, så jeg måtte søge skygge og få noget at drikke allerede 10.30 . Der var der allerede 25 graders varme.

Det endte med, at alle “mand” holdt en pause og blev tanket op med vand og chips. Salt skulle der til.

Da vi kom igang igen, var der så en anden, der røg halvt gennem taget. Han slog det modsatte lår og fik et stort mærke. Jeg foreslog, at vi kunne danne ” De blå mærkers klub.

Ved 12′ tiden blev jeg kørt hjem for at lufte hunden, mens Peter kørte videre til genbrugspladsen. Jeg spurgte,: om han ikke lige ville tjekke telefonen, da jeg havde på fornemmelsen, at vores ejendomsmægler ville ringe i dag. Der var dog ingen opkald fra ham. Men da Peter hentede mig igen efter at have været på genbrugspladsen, havde mægleren ringet. Vi skal have fremvisning i morgen.

“Jeg må have en sjette sans.” 😁

Heldigvis var vi færdige med at ordne tag ved 15’tiden. Vi fik afleveret det sidste på genbrugspladsen og tog så ud til stranden for at bade, fik handlet og kørte hjem. Nu havde vi jo pludselig en masse, der skulle gøres inden fremvisning imorgen. Og vi skal begge tidligt op og på arbejde.

Nu må jeg hellere komme ud at gå med min søde lille hund, så jeg kan komme i seng og forhåbentlig få en god lang nats søvn.

God aften herfra. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s