December, snart jul.

Vi er nu nået december måned. Tiden flyver afsted. Sidste weekend var vi på Sjælland og aflevere julegaver, sønnens fødselsdagsgave og adventgaver.

Søndag var vi til brunch hos min søster sammen med min mor og bonusfar.

I løbet af ugen har jeg så endelig fået lavet en juledekoration. Synes jeg er lidt bagud i år, men måske, jeg bare har for høje forventninger til mig selv. Jeg ville gerne, at jeg havde fået bagt alle småkagerne, men første hold er snart spist og givet væk, så jeg må bare igang igen.

I halvanden uge har jeg drømt om hjemmebagte æbleskiver. Men endelig i går fik jeg bagt nogle. Mums. Og heldigt, at jeg skulle være hundepasser også, for så kunne datteren hjælpe med at spise nogle af dem, da hun hentede sin lille hund.

Her til aften har jeg været i byen og spise med nogle kollegaer. Dejligt at være sammen med dem på en anden måde end kun på arbejde.

Næste uge skal jeg have bagt flere jule småkager og købt julegaver. Nå ja, der skal nok også laves lidt konfekt. Og, så må jeg da for pokker også være klar til jul. Men lur mig, om der ikke lige er nogle flere ting jeg så stadig mangler. Det er der altid. 😂.

Rigtig god december måned. 🎅🎁😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s