Opdatering

Jeg skrev for et stykke tid siden, at jeg skulle på uddannelse. Det er jeg så kommet nu. Jeg startede i mandags. Vi var seks fra Horsens , der mødtes ude på sygehuset, hvor vi naturligvis sad med afstand. Vi skulle kobles på vores computere og habe online undervisning. Dog var der en del problemer, så meget af tiden gik med at ringe til skolen og blive guidet. Inden vi fik fri, havde vi alle dog fået styr på det.

Tirsdag var vi tre i klassen, resten sad hjemme, og resten af ugen sad vi alle hjemme hos os selv og blev undervist. Vi er en 22-23 stykker i alt.

Det går nu meget godt, selv for en halvgammel nisse som mig, der ikke er fortrolig med at skulle have styr på det med lyd og kamera. Men jeg har da lært, hvor jeg skal trykke for at række hånden op. 🤣🤣.

Vi har haft kommunikation og erhvervsrengøring. Utroligt hvad man kan lære om rengøringsmidler og metoder. Glæder mig til at lære mere.

I forhold til hvad jeg skrev om sidst, så fungerer det helt fint med vores kaffefilter. Den skal bare tømmes, skylles og så er den klar til brug igen.

Min shampoo bar fungerer også fint. Håret skal dog lige vænne sig til det. Synes det var lidt tungt i starten. Men jeg synes ikke mit hår fedter så hurtigt mere, efter jeg er begyndt at bruge den. Det er nok noget, jeg vil blive ved med at bruge. Tænk sig, al den plastik jeg undgår at købe.

I dag har vi været i Snaptun. Vi skulle kære Peters mor ud til hendes sommerhus. Vi gik en tur langs stranden med hunden. Flot tur. Men det var koldt. Lidt frost, men det blæser en halv pelikan. Så godt at komme hjem i varmen igen.

Rigtig god søndag herfra.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s