Coronaramt.

Så blev det min tur til at blive ramt af Corona.

Fredag d. 16 april blev jeg testet ude på arbejde. Da jeg kom hjem, kørte jeg til vandet med min hund. Hun skulle luftes, og vi elsker at komme ud til strandparken. Jeg var begyndt at blive lidt mat i sokkerne, men tænkte ikke videre over det.

Senere da vi var kommet hjem, blev jeg dårlig og fik feber. Jeg ringede til kæresten, for at advare ham om, at han nok kom til at stå for aftensmaden. Snu som han er, så tog han forbi en kvik test på vej fra arbejde. Han fik et negativt svar. Dog synes han, at jeg også skulle tage en kvik test, da vi regnede med, at jeg først ville få svar på min pcr test om lørdagen. Så mig af sted og få lavet en kvik test.

Fredag aften fik jeg svar på min pcr test. Den var positiv. Kviktesten viste dog negativ. Jeg fik ringet til den afdeling, jeg gør rent på, så de kunne blive informeret og jeg fik fat i min leder.

Siden har jeg været isoleret herhjemme med feber i over en uge. I dag er den første dag, hvor jeg er næsten feber fri. Jeg hoster en del også.

Min kæreste tog lørdag ud i sin mors sommerhus og har været der siden. Han fik taget en pcr test mandag og den viste positiv. Han er så blevet derude. Han er forkølet. Det er det eneste symptom han har. Hans mor er også ramt, men har heldigvis også kun forkølelsessymptomer.

Onsdag begyndte min kaffe at smage forfærdelig. Andre ting kunne jeg ikke smage så meget af, og da jeg ville tage en lækker creme på efter et bad, kunne jeg slet ikke lugte noget.

Men heldigvis er smagssans og lugtesans kommet retur igen.

Jeg er træt som et helt alderdomshjem. Men energien er så småt ved at vende tilbage. Det har svinget en del med energien. Jeg haft en halv til en hel time med energi, og så har jeg været hel smadret bagefter.

Nu glæder jeg mig bare, til jeg bliver så frisk og helt feber fri, så jeg kan komme på arbejde igen. Jeg skal være symptomfri i 48 timer. Håber så også den hoste stilner lidt af igen.

Alt ialt har det været en halvdrøj omgang. Men jeg er alligevel heldig stillet, at det ikke blev værre.

Og kvik test dem holder jeg mig fra fremover. De viste i begge vores tilfælde forkert.

Så pas på jer selv og hinanden derude. ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s