1. Søndag i advent 2021.

Sidder i lænestolen og slapper af efter en halvtravl weekend. I går var jeg i Fredericia og lægge noget grønt på tre kirkegårde. Mormor, farmor og “Henry”, som vi kaldte min veninde. Bagefter tog jeg til Fyn for at besøge min far og hans kæreste.

Vi havde nogle hyggelige timer sammen og Lilly havde lavet lækker frokost til os.

Jeg havde taget lidt hjemmebagte småkager med til dem, de kan hygge sig med.

Bagefter tog jeg til Fredericia igen for at mødes med min søster nede ved min mor og hendes mand. Vi plejer at mødes inden d. 1 december for at hygge med dem og give dem en pakkekalender. Jeg køber 12 gaver til mor og 12 gaver til bonus. Og det samme gør min søster.

Jeg kørte hjem ved 17-tiden. Da jeg kom hjem, var Peter ved at fuge fliser nede i udestuen. Jeg hjalp lidt til og det endte det med, at vi bestilte en pizza. Vi skulle have været ude at spise, men det orkede ingen af os. Peter havde været ved at rydde op i kælderen og fuge, så han havde knoklet hele dagen.

I dag blev det til lidt afslapning indtil ca. 10.30, så måtte Peter igang igen. Hans svoger kom for at hjælpe. Jeg havde dog været oppe og blive testet for corona kl. lidt i ni og ude og handle.

Min mor og Jørgen kom så lige forbi med en juledekoration, som han havde lavet til mig. Den glente jeg i går.

Hyggeligt. De har heller ikke set huset, siden vi fik nøglerne d. 1 august. De blev dog desværre ikke så længe.

Efter frokost kørte jeg så turen til ikea i Århus. Jeg skulle have byttet nogle fodskamler “puffer” til vores lænestole. Der var heldigvis ikke ret mange mennesker deroppe. Og jeg nåede at få dem byttet, inden vi skal til at gå med mundbind igen. Dejligt. Jeg var tidligt hjemme og kunne så nå at lave adventsdekoration og juledekoration, samle pufferne, lave flæskesteg, smøre madpakke, og rydde væk. Ja, så nu sidder jeg altså her og slapper af.

God aften 😊

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s