2. Søndag i advent.

Peter og hunden har været en tur ved bageren, jeg har anrettet en bakke med kaffe, smør, tallerkener osv. så nu sidder vi i sofaen med morgenmaden og ser tv. Vi venter på der kommer Doc Martin. Det er vores søndags afslapning. Og vi er begge helt vilde med den serie.

Vi trænger også til at slappe af oven på en uge med skole og arbejde. Peter arbejder rigtig mange timer og når kun at lave noget på huset i weekenderne, og jeg kan kun lave det i småtingsafdelingen samt male. I tirsdags besluttede jeg dog at slæbe de sidste fliser til kældergulvet ind. De er godt nok tunge, når de ligger i pakker. Men var nervøs for, om de kunne tåle at ligge ude i frostvejr. Så ind med dem.

I går var vi inde i byen og købe julegaver, Peter fik handlet og jeg fik bagt æbleskiver, lavet havregrynskugler, konfekt og dækket bord til vi skulle have gæster.

Det var rigtig dejligt at have gæster igen. Det er kun anden gang siden vi flyttede, hvor vi har kunne sidde ordentligt i spisestuen og hygge. Dejligt med julehygge. Og endelig fik vi sat musik til. det har jeg manglet under julebagningen. 😁

Nu vil jeg nyde søndagen, inden den står på skole mandag, tirsdag og arbejde torsdag og fredag. Onsdag har jeg en feriedag som nok skal spenderes på mine forældre.❤

God søndag herfra. 😊🧑‍🎄❤

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s