Snart jul, feriedag, husprojekter, juleforberedelser, minder og juleferie om lidt.

Startede dagen med morgenmad ved 8-tiden. Hunden blev luftet, genbrugsstationen blev aflagt et besøg med nogle ting der skulle smiders ud og jeg fik handlet stort ind. Fik handlet lidt for datteren også. Hjem og bage fedtebrød. Bogcentralen med film og cd’er. Hmm, der var lukket. Så måtte tage posen med igen. Ud og besøge min tidligere svigermor. Jeg havde taget småkager med til hende. Måtte erfare at der kun var to små dåser. Den tredje stod åbenbart hjemme på køkkenbordet, så det går godt for Fru Nielsen i dag.

Nå, men pyt. Vi havde en hyggelig eftermiddag sammen. Og det er vel det, der er hovedsagen.

Jeg har eller en masse projekter, jeg skulle have haft gang i i dag. Men jeg må erkende at jeg ikke er 20 år mere. Noget må jeg bare lade ligge.

Der er en masse strygetøj, rengøring og en masse andre ting at gøre. Og så har vi i går endelig fået tømt mit depotrum for det sidste. Der er en masse kasser, der skal sorteres i og pakkes ud. Er igang. Helt sjovt at se, hvad jeg har haft gemt derude.

Jeg har åbenbart mange ting, der betyder meget for mig, for jeg har virkelig svært ved at sortere ud. Men det er vel også okay, at man gemmer lidt. For mig har det sjæl og der dukker mange minder op, når jeg kigger på dem.

Vi fik i går samlet en seng som vi fik hentet hjem og redt den op, så vores børn kan sove her i julen. Resten af alle mine og mine børns ting står i udestuen og fylder op. Jeg vil skåne, dem der læser min blog for synet. Så ingen foto. 😁. Nu kan min søn få lov at rode i kasser her i julen 😉😁😄.

Sørme om jeg ikke lige nåede at få juletræet pyntet i går også. Men det er jo også snart juleaften. Det lægger lissom et pres på en.😁.

Juleaften bliver vi tre. Min far og bonus kommer desværre ikke, da der er kommet sygdom. 😓. Men det bliver også hyggeligt bare os to og svigermor. Og det haster ikke med maden, da vi alle tre skal til brunch om formiddagen ved Peters søster. Det er blevet en tradition. Så hyggeligt. Ja, medmindre Corona aflyser.

Jeg vil ønske en rigtig glædelig jul herfra. 🎄🤶🎅, med ønsket om alt godt. Og håber folk derude må undslippe Coronaens klør og pas på hinanden. ❤.

Advertisement

2 thoughts on “Snart jul, feriedag, husprojekter, juleforberedelser, minder og juleferie om lidt.

  1. Sådan en bi-krukke som på billedet, kan jeg også huske at Michael engang fik støvet op på et loppe, men jeg mener den så lidt anderledes ud

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s