Endelig udlært

I dag har jeg været til den afsluttende eksamen. Jeg er nu udlært som serviceassistent. Det har været en sej omgang.

Dårlig samvittighed over, at jeg ikke har orket at gøre noget ved huset, en fødselsdag der skulle planlægges lidt i hast, da jeg troede det ikke blev til noget pga. corona, men den er nu vel overstået. Og et familiemedlem der er meget syg. Det har trukket lidt tænder ud her den sidste tid.

Jeg var noget nervøs for at trække en forflytning til eksamen, da jeg ikke synes det er gået så godt, når vi har øvet på klassen. Men det gik bare så godt til eksamen, og jeg fik 10. Er bare så lettet.

Som en af mine søde kollegaer har sagt de sidste par dage: jeg glæder mig bare til at få mit liv tilbage. Ja, det er nok også sådan jeg også tænker. Eksamen har fyldt meget. Nu kan vi slappe lidt af igen. Og koncentrere os om familie og venner igen.

Jeg tror vi skal ud og fejre det lidt i morgen. I aften står den på dans. Men et glas vin på hovedtrappen i solen blev det dog til i dag.

God torsdag aften ❤

Advertisement

One thought on “Endelig udlært

 1. Hej

  Allerførst tillykke med eksamen.
  Du skal nok ikke slå dig oven i hovedet med at du ikke har nået mere i huset. Alt kan man jo som bekendt ikke nå på én gang og så vidt jeg kan se er du jo en fantastisk værtinde og husmor så det går jo da meget godt, ikke??

  Altså mht. Michael ville jeg jo egentlig bare sige at jeg er ked af at JEG ikke endte med at blive den udvalgte. Han var nemlig den mest spændende og interessante mand jeg nogensinde havde mødt.

  Det mener jeg faktisk. Jeg var helt vild med ham, men det kunne han jo nok ikke tåle at jeg viste 😢😢😢

  Hilsener fra Lisa

  Og god søndag

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s