Sorgen forsvinder aldrig. Men det bliver forhåbentlig nemmere.

I går var vi til fars urnenedsættelse. Min bror, hans kone og deres ældste søn. Min søster, fars kæreste og hendes datter, Peter og jeg.

Graveren havde gjort det så fint med grønt og nogle blomster.

Min søster fulgtes med graveren, mens hun bar urnen. Argh, det var hårdt for hende. Hun spurgte, om jeg ville sænke urnen. Ja, det ville jeg godt. Men jeg gjorde det sammen med fars kæreste. Graveren fik lagt stenen på og vi lagde hjerter med blomster og en buket.

Avs, det nappede. Da først urnen var sat ned, så synes jeg godt nok, det var hårdt.

Der har været mange gange, jeg har fået en tudetur. Og det kan være over de mest underlige tanker, musik eller ting. Der er så meget, der minder om far. Og det er gået op for mig, at jeg ikke bare lige kan ringe til ham mere. Så mange ting jeg gerne vil have ham til at fortælle, eller fortælle igen.

Man skal huske at være sammen med sin familie og venner og nyde det imens. Pludselig er det forbi. Man skal få snakket sammen og oplevet en masse sammen. Og bare være der for hinanden.

TIL FAR❤

Far du har levet et godt liv og fået oplevet en masse. Rejser med Lilly, på ture ud og undersøge. Far, du har været nysgerrig på livet og haft mange ting at gå op i. Du interesserede dig for danske film og filmlokationer. Jeg husker, da jeg var på rundtur på Sjælland med dig og Lilly, hvor vi så en masse steder, hvor mange af de gamle danske film er optaget.

Du interesserede dig for sporvogne og tog. Du har besøgt sporvejsmuseet flere gange og prøvet at køre en selv. Vi to skulle have været en tur derovre, men nåede det desværre ikke.

Du var god til at lave og reparere ting. Fantasien fejlede ikke noget. Jeg ville ønske, jeg selv var så dygtig og kreativ.

Du levede dig ind i mange ting. Til gengæld, var man ikke i tvivl, hvis der var noget, du ikke kunne lide. Specielt sport, sport i tv.

Musik har du hørt meget forskelligt af. Da jeg var barn, var det Beethoven, så Enya, Eurythmics. Ja Ace of bace har du musik af.

Når jeg tænker på dig, så mindes jeg om, at jeg skal være nysgerrig på livet. Jeg skal ikke bare gå i stå. Men der har jeg vist heldigvis arvet lidt fra dig. Jeg synes, der er så mange spændende ting i livet.

Jeg savner dig far, så det gør ondt. Men jeg og mine søskende har heldigvis en masse gode og sjove minder om dig. Og dem er vi gode til at snakke om. ❤

ELSKER DIG FAR❤SAVNER DIG😓

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s