Endelig flyttet. Men hvilket kaos.

Lørdag d. 7. august.

Sidder i vores udestue. Jeg, eller vi er lettere brugte i dag. Men nu tager vi os en fridag, så kan det være, at energien kommer tilbage. Vi skal for i øvrigt også i byen i aften, så det er begrænset, hvad vi kan nå.

Vi skulle mødes med sælger kl. 12.00 i søndags, for at overtage nøglerne til huset. Inden da, havde vi tømt et depotrum med havemøbler, værktøj og diverse. Fyldt to trailere. Vi regnede med, at vi kunne sætte en masse på plads i garagen, men der stod en masse ting i forvejen, så vi måtte bare sætte vores ting ind. Det er blevet lidt rodet, men vi får jo nok styr på det en dag.

“Vi havde sagt til sælger, at hun godt måtte lade nogle af møblerne stå, så skulle vi nok køre det væk. Men der var lidt mere, end vi regnede med. Så Peter, Nikolaj og Søren har kørt en del væk.”

Søndag eftermiddag kom min mor og bonus far med min plæneklipper. Straks gik de to unge fyre igang med at slå græs. Men, da den er på batteri og græsset var højt, måtte Nikolaj hente en buskrydder til at tage det værste. De to var fulde af energi, så de kørte efter en masse kasser også.

Peters mor kom også, og vi fik kaffe og senere aftensmad i udestuen. Peter fik fundet en grill frem, og grillede for første gang i år. Rigtig hyggeligt.

Mandag kom flyttemændene kl. 14.45. De kunne have de fleste ting. Resten har vi hentet løbende.

Dælme godt at vi ikke skulle flytte de tunge møbler selv også.

Samtidig med flytning og renovering af vores nye hus, så skal Sjællandsgade vi kom fra også renoveres. Malene og Nikolaj skal bo til leje der. Nikolaj og Søren har med lidt hjælp fra Peter været ved at rykke køkkenet ned fra 1. salen og ned i stueetagen. Ovenpå skal der så være 3 værelser. Det bliver så godt.

Jeg har pakket en del kasser ud, vasket køkken ned, været hos maleren, slået græsset færdigt, fjernet ukrudt og klippet efeu ned. Der kravler en masse efeu op af den ene gavlvæg, hvilket har resulteret i, at et nedløbsrør (som ikke var spændt fast), var faldet af. det har vi også fået sat på og spændt fast.

udover det, så har vi været nødt til, at se på og købe nye hårde hvidevarer, da noget ikke fungerede ordentligt og noget simpelthen er så gammelt, at det snart ryger alligevel.

Vores gulve fra stark er også kommet og blevet slæbt ind.

Der er mange ting at gøre i et gammelt hus, så vi kommer ikke til at kede os. Savner slet ikke at se tv. 😂😂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s